Sport

2015.09.24. 07:26

Marso-NYKK - Két kilencesre két nyolcas

Nyíregyháza - Megkezdte szereplését a zalaegerszegi, 46. alkalommal kiírt Göcsej-kupán a Marso-Nyíregyháza férfi kosárlabda-csapata.

Nyíregyháza - Megkezdte szereplését a zalaegerszegi, 46. alkalommal kiírt Göcsej-kupán a Marso-Nyíregyháza férfi kosárlabda-csapata.

Lekli József visszatért. Triplán is. A sérüléséből, négy év után a nyíregyházi mezhez és előző állomáshelyére, Zalaegerszegre, ahol szerdán vette kezdetét a Göcsej-kupa nemzetközi felkészülési torna.

A válogatott center húsz percet bírt, ezalatt viszont alaposan megszórta magát, 14 pontig jutott és még hármast is dobott. Centertársa, Zoran Krsztanovics ezalatt a negyven pontot ostromolta, de mivel a védekezésre nem sok figyelmet fordított a Marso-Nyíregyháza sem, az ellenfél, a Szombathely szép lassan meglépett. A végén az eredményjelző jól mutatott a két kilencessel és a két nyolcassal. A nyíregyháziak által bevetett próbajátékos, az amerikai Dwan Caldwell nem nyújtott meggyőző teljesítményt.

46. Göcsej-kupa

Falco KC–Marso-Nyíregyháza 99–88 (26–27, 24–20, 27–20, 22–21)

NYKK: Savic 9/6, Nagy K. 4, Unruh 12/6, Lekli 14/3, Krsztanovics 37. Csere: Molnár M., Kósa T., Bus I., Lajsz 11, Dwan, Fazekas Cs.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!