Sport

2015.09.16. 13:42

Sportos autót kapott Máté

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Sportcentrum válogatott gyaloglója egy gyönyörű BMW-ét használhat majd az olimpiáig.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Sportcentrum válogatott gyaloglója egy gyönyörű BMW-ét használhat majd az olimpiáig.

Bizonyára irigykedve fognak nézni Helebrandt Mátéra, amikor majd megérkezik a riói olimpiai előtti edzőtáborozásokra és versenyekre. A Nyíregyházi Sportcentrum válogatott gyaloglója, Pokrovenszki József tanítványa egy gyönyörű autóval fog érkezni, amelynek kulcsát szerdán délelőtt vehette át a BMW Magisz Kft. nyíregyházi telephelyén. A szervezők megadták a módját az eseményeknek, elsőként Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum vezetője üdvözölte és köszöntötte a megjelenteket, majd elmpndta, hogy Máté már többször teljesítette a riói szintet.

- Segítjük támogatjuk, elismerjük az olyan sportteljesítményeket, amilyeket Máté produkált - mondta Magocsa János, a Magisz Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa, majd átadta a gyönyörű és felmatricázott BMW 320 GT autó kulcsait. és egy borítékot, amelyben egy kártya lapult, erről lehet majd tankolni.

Helebrandt Máté szemmel láthatóan nagyon örült a támogatásnak és miként mondta, a riói szerepléssel szeretné mindezt meghálálni.

Németh Balázs, a területi értékesítési vezető megjegyezte, hogy a BMW egyik jelzője a sportos, másrészt élményt ad. Mát sportoló és remélhetőleg kellemes élményeket szerez majd riói szereplésével.

Részt vett a sajtótájékoztatón Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, aki egyébként 1997 és 200 között az NYVSC színeiben sportolt.

- Köszönöm a meghívást és kötelességem megköszönni a támogatást is, amit egy válogatott sportoló kap. Valamikor két szakág igen háttérbe szorult, ez a női súlylökés és a gyaloglás. Most örömünkre változott a helyzet, hiszen mindkettőre oda kell figyelni - tudatta Gyulai Miklós.

Magocsa János zárásként még megjegyezte: az a megyénkbeli sportoló, aki teljesíti a riói szintet, hasonló támogatást kap.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!