Sport

2015.10.04. 13:15

A győzelemre hajtanak, Bencének segítenek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az NB II-ben érdekelt Csenger otthon, a Nyíregyházi Ezüstcsikók idegenben lépnek pályára – hétfőn.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az NB II-ben érdekelt Csenger otthon, a Nyíregyházi Ezüstcsikók idegenben lépnek pályára – hétfőn.

Az élvonalbeli futsalbajnokság negyedik fordulójában ismét hazai pályán mutatja meg magát a Nyírgyulaj. Hétfőn este (kezdés: 19 óra) – a nyírbátori sportcsarnokban – a szintén újonc Zalaegerszeggel szemben tör a győzelemre. A meccs természetesen fontos, mindazonáltal legalább ennyire lényeges, hogy a házigazdák segítségre buzdítják szurkolóikat. Mégpedig azért, hogy valóra váljon egy kisfiú álma. A nyírségiek a Csodalámpa alapítványnál (életveszélyesen beteg gyerekek kívánságait teljesítő szervezet) találtak rá Bencére. Az egyesület szeretné, ha az öt éves nyírbátori megkaphatná, amire vágyik, így a három hazai meccs (a Vasassal szemben már lejátszott, a soron következő, majd a bajnoki címvédő Győri ETO elleni összecsapásokról van szó...) bevételét ezen jótékony célra fordítja. Ennek érdekében arra buzdítanak, hogy minél több néző váltson jegyet a zalaikkal vívandó mérkőzésre.

Ugyancsak hétfőn (kezdés: 19 óra) este otthon szerepel a veretlenségét a legutóbbi fordulóban, a megyei rangadón elvesztő Csenger. Szilágyi Sándor pillanatnyilag negyedik helyen táborozó együttese a nyolcadik REAC ellen javíthat – reális eséllyel. Mindeközben az említett sikerrel debütált Nyíregyházi Ezüstcsikók első idegenbeli túrájukat tudják le, mégpedig az élen nyomuló Kincsem Lovaspark vendégeként.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!