Sport

2015.10.24. 14:36

Díszpolgári cím és városi kitüntetés

Nyírbátor - Csekő Sándorral az élen rangos elismerésekben részesült mindenki, aki kötődik a nyírbátori asztaliteniszezőkhöz.

Nyírbátor - Csekő Sándorral az élen rangos elismerésekben részesült mindenki, aki kötődik a nyírbátori asztaliteniszezőkhöz.

Nyírbátor város közgyűlése díszpolgári címet adományozott Csekő Sándornak, aki az október 23-i városi ünnepségen vehette át a kitüntetést. Csekő Sándor egri születésű, 1974-től él Nyírbátorban, azóta országos elismertségnek örvendő cukrászdát és éttermet vezet családi vállalkozásban, immár több városban is. Több mint hatvan embernek ad munkát, emellett a társadalmi szerepvállalás terén is jelentőset alkot, ennek egyik legfontosabb eleme az 1991 óta önálló klubként üzemelő Nyírbátori Asztalitenisz SE, amelynek Csekő Sándor az alapítója volt, és máig szakosztályvezetője.

Az asztaliteniszezőket is jutalmazták az október 23-i díszünnepségen, hiszen a Nyírbátori ASE Pro Urbe-díjat vehetett át Máté Antaltól, a város polgármesterétől. A klub érdemei közé tartozik az utánpótlásnevelésben végzett munka, az edzésközpont felújítása, a rábízott ingatlan működtetése és hasznosítása, az NB II-es és NB I-es bajnoki címek, a többéves extraligás részvétel.

A bátori ünnepségen mindenki jól érezhette magát, aki kötődik a sportághoz, hiszen a jelek szerint a városban elismerik azt a munkát, amit Csekő Sándorral az élen a klubban végeznek.

Bodnár Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!