Sport

2015.10.31. 20:18

Dugába dőlt a terv: fájó bátori vereség

Nyírbátor - Nem volt apelláta. Mármint a a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának aktuális mérkőzése előtt.

Nyírbátor - Nem volt apelláta. Mármint a a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának aktuális mérkőzése előtt. Váczi Sándor egyértelműen ukázba adta: ha törik, ha szakad, a Füzesabony elleni összecsapáson csak a győzelem lehet üdvözítő.

Ehhez képest az első félidő ,,nehéz eset,, volt, magyarul tragikusan alakult a hazai együttes számára A kimaradt ziccerek következményeként tetemes előnyt harcoltak ki a vendégek, akik a szünet után már 17-10-re is vezettek. A hosszú hajrát nyitó bátoriak innen indították a felzárkózási hadműveletet: zsinórban hat gólt szereztek, mindazonáltal egyenlíteni egyszer sem sikerült. Így lőttek Váczi mester tervének, mi több, fájó vereséget szenvedtek ,,fiai,,.

Kézilabda: NB I., férfi

VKK Nyírbátor–Füzesabonyi SC 25-27 (10-15)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Babicz, Haskó.

Nyírbátor: Gadnai - Fülöp 2, Csendes, Bíró Á. 7/3, Dobos 9, Molnár Z., Vasas Gy. Csere: Kőrizs (kapus), Csébi D. 3, Minegász 1, Kovács Á. 2, Erdős 1, Szabó Cs., Nagy D. Edző: Váczi Sándor.

Kiállítások: 6, illetve 14 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 3/2. Junior: 41-29.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!