Sport

2015.10.08. 13:12

Több, mint kétezer nézőt várnak Ecsedre

Nagyecsed - Nagy az érdeklődés: a szokásosnál lassabb lesz a beléptetés a Ferencváros elleni kupameccsen.

Nagyecsed - Nagy az érdeklődés: a szokásosnál lassabb lesz a beléptetés a Ferencváros elleni kupameccsen.

Nagy napra virrad október 14-én, szerdán – Nagyecsed. A megyei első osztályú futballcsapat Magyar Kupa mérkőzésen a Ferencvárost fogadja, ami egyfelől örömteli, másrészt viszont nem kevés feladattal jár. Ahogy azt borítékolni lehetett, a találkozó iránt jelentős érdeklődés mutatkozik, a házigazdák szerint nem elképzelhetetlen, hogy több, mint kétezer néző lesz kíváncsi a Fradi vendégjátékára.

– Jó ütemben haladunk az előkészületi munkálatokkal, gyakorlatilag minden megszerveztünk – közölte Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke. – A rendőrség közreműködésével megtörtént a pályabejárás, a Ferencváros szurkolói kártyával rendelkező tagjaival megállapodtunk, hogy hol biztosítunk számukra helyet. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni Nagyecseden, amik jól fogynak. Fontos megemlíteni, hogy 14 órakor kezdődik a meccs, és már 11 órakor kinyitjuk a sporttelep kapuit, viszont ildomos időben érkezni, mert biztonsági okok miatt szokásosnál lassan lesz a beléptetés.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!