Sport

2015.10.15. 12:42

Vasvári, Kölcsey: élet az élen

Nyíregyháza, Tiszavasvári, Fehérgyarmat - Rangadókat játszanak a szabolcsi férfi csapatok – az MMTK kecsegtető esélye.

Nyíregyháza, Tiszavasvári, Fehérgyarmat - Rangadókat játszanak a szabolcsi férfi csapatok – az MMTK kecsegtető esélye.Rég volt, de igaz volt. A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban négy forduló után a Tiszavasvári trónol a tabella tetején - mint anno, a veretes időkben. Türk Ferenc legénysége ezúttal az élvonalban érdekelt Mezőkövesd fiataljait tömörítő együttessel szembeni meccsen próbálja bebetonozni magát jelenlegi pozíciójában, ami az ötödik kör csúcstalálkozója. Kiváltképp, hogy a második borsodiak még veretlenek, mindennek tetejében otthon játszhatnak. Eme összecsapás, miként a tizenegyedik helyen szerénykedő kisvárdaiak berettyóújfalui fellépése a szombati program része. Utóbbi találkozón nagyon ráférne az idegenbeli bravúr az eddig balszerencsésen szereplő szabolcsi gárdára.

A megszokottól eltérően vasárnap (kezdés: 17 óra) tudja le hazai mérkőzését a Fehérgyarmat. Az ötödik szatmáriak a harmadik Hajdúnánást fogadják, azaz élcsapatok csatáznak – alighanem izgalmas este lesz.

Két hetes szünet után - szombaton – miskolci túrára indul az ötven százalékos mérleggel (egy győzelem, egy vereség) bíró Mátészalkai MTK. A vendéglátók mindhárom eddigi meccsüket elbukták, ami azt sejteti: az MMTK akár nyerhet is.

Még fényesebben muzsikál a Kölcsey-DSE Nyíregyháza. Olyannyira, hogy hibátlan produkcióval vezeti a táblázatot. Hadobás István csapata vasárnap, ezúttal a Wesselényi-iskolában (kezdés: 14.30) esedékes ,,kis Loki” elleni mérkőzésen bizonyíthatja: megérdemli, hogy a legjobbak között emlegessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!