Sport

2015.11.02. 17:37

Szpari - A mutató hibátlan, a játék még nem

Nyíregyháza - A Spartacus egy jó diósgyőri csapat ellen szerezte meg újabb győzelmét.

Nyíregyháza - A Spartacus egy jó diósgyőri csapat ellen szerezte meg újabb győzelmét.

A harmadik vonalbeli bajnokságot két vasárnapi meccsel kezdte a Nyíregyháza Spartacus. Az elsőosztályú klubok második számú csapati közül a harmadikkal, a diósgyőriekkel most vasárnap találkozott a listavezető Szpari és és ezt a meccset is behúzta. Újfent bebizonyosodott, hogy az egygólos előny nem megnyugtató, hiszen a diósgyőriek egyenlíteni tudtak. Szerencsére volt még gól a nyíregyháziak tarsolyában, és végül három találattal szerezték meg az újabb három pontot.

- Nagyon boldog vagyok, hogy egy jó erőkből álló, az élvonalbeli játékosokat is felvonultató diósgyőrieket győztünk le a presztizsmeccsen - indította visszatekintését Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. - Megérdemelten szereztük meg a három pontot, ám a siker mellett szólni kell arról is, hogy játékunkban vannak még hibák, amelyek egy ilyen jó csapat ellen megmutatkoztak és a hiányzóinkat nem sikerült megfelelően pótolni.

- Egy sikeres időszakon vagyunk túl, most egy hetünk lesz arra, hogy a Rákosmente elleni találkozóra igyekezzünk kijavítani a hibáinkat. Ez a hét erről is szól és remélhetőleg a sérültek is mihamarabb meggyógyulnak, mert az idén még nehéz mérkőzések várnak ránk - vélekedett Mátyus János.

Ami a sérülteket illeti, vasárnap Mohamadou Adouraman, Zoran Kosztics és Savo Rakovic is a lelátóról nézte társait. Utóbbi két játékosra talán már a hét végén is számíthat a vezetés. Hiányukban vasárnap három fiatal, Pálinkás Gergő, Vámos Márk és Kapacina Kevin is pályára léphetett a diósgyőriek ellen.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!