Sport

2015.12.17. 11:56

Még négy hely kiadó a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremtornára

Nyíregyháza - Miként arról már többször beszámoltunk, január elején jön a hagyományos Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremtorna. Ezúttal a Filó Focicsarnokban és harminchat együttessel.

Nyíregyháza - Miként arról már többször beszámoltunk, január elején jön a hagyományos Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa országos pénzdíjas teremtorna. Ezúttal a Filó Focicsarnokban és harminchat együttessel. A torna január 8-án, pénteken 14 órakor kezdődik, ekkor és másnap a kilenc négyes csoport tagjai körmeccseznek.

A csoportok első és második helyezettjei automatikusan a kieséses rendszerben folytathatják. Ennek első köre után kilenc csapat marad állva, hozzájuk sorsolnak egyet a csoport harmadikok közül. Az öt győztes mellé újfent kihúznak egy újabb csoport harmadikat, a három találkozó nyertese jut majd a hármas döntőbe.

Az országos megmérettetés összdíjazása 500 ezer forint. Az első helyezett 200, a második 100, a harmadik 50, a negyedik 25 ezer forintot kap a serleg és az oklevél mellé. Természetsen különdíjak is lesznek.

A népszerű tornára még négy hely kiadó, a tornával kapcsolatosan érdeklődni és nevezni Dajka Lászlónál (30/700-2158, [email protected]) lehet.


Nyíregyháza – Pénzdíjért fociznak a december 27-én véget érő viadalon a Filo Focicsarnokban.tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!