Sport

2015.12.11. 11:24

Nemcsak a léc kerül magasabbra

Nyíregyháza - A Marso Kft. kitart az olimpiai álmokat dédelgető magasugró, Bakosi Péter mellett.

Nyíregyháza - A Marso Kft. kitart az olimpiai álmokat dédelgető magasugró, Bakosi Péter mellett.

Egyre nagyobb a tét és egyre magasabban a léc. Közeleg az olimpia, a részvételhez a szintet meg kell ugrania Bakosi Péternek, a Nyíregyházi Sportcentrum többszörös magyar bajnok, U23-as Európa-bajnoki ötödik és junior világbajnoki nyolcadik helyezett sportolójának. Érzik ezt a támogatók is, a magasugróval harmadik éve kapcsolatban álló Marso Kft. is emelt a téten, hátha ezzel is hozzá tudja segíteni a sportolót a riói álom megvalósulásához.

– Cégünk tulajdonosai valamennyien kötődnek a sporthoz, magunkkal hoztuk ezt az inspirációt, így számunkra természetes, hogy támogatjuk az arra érdemes versenyzőket, akikhez valamilyen módon kötődünk is. Az én szívemhez a Bakosi-család amúgy is közel áll, Péter édesapja, Béla nagy példaképe volt a generációnknak, mindig érdeklődéssel olvastam az újságban az eredményeiről. Kívánom, hogy Péternek is jöjjön össze mindaz, amit eltervezett, bízunk benne, hogy ehhez a magunk részéről mi is hozzá tudunk járulni – mondta érzelmektől sem mentesen a Marso Kft. egyik tulajdonosa, Márkus József a megállapodás pénteki meghosszabbításának alkalmával.

Az érintett, Bakosi Péter egyre több támogatót tudhat maga mögött, ami által javulnak a felkészülési körülményei. Elmondta, az október óta tartó felkészülés része lehet a januári tenerefei edzőtábor, majd februártól sűrűsödnek a versenyek, hiszen a fedett pályás időszakban is teljesíthető az olimpiai szint. Ami nem kevés, 229 centi. Vagyis tényleg magasan van a léc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!