Sport

2016.01.29. 17:00

Most kívülről leselkedik a veszély

Nyíregyháza - A Marso-Nyíregyháza a hazai pályán általa legyőzött Pécsi VSK otthonában lép pályára szombat este.

Nyíregyháza - A Marso-Nyíregyháza a hazai pályán általa legyőzött Pécsi VSK otthonában lép pályára szombat este.

Most, hogy elmúlt a Kaposvár elleni légiveszély, Pécsen a mezőnysorra irányulhat az elhárítás figyelme. A Marso-Nyíregyháza férficsapatának soros ellenfele ugyanis elsősorban a külső posztokról veszélyes – no, hiszen ezt a szabolcsiaknál senki sem tudja jobban, hiszen két errefelé is megfordult légiós, Anthony Nelson és Will Walker diktálja a tempót.

– Való igaz, ezúttal más stílusú csapattal találkozunk – mondta Sitku Ernő, a Blue Sharks, vagyis a Kék Cápák szakmai igazgatója. – Tonyt és Willt kiváló játékosnak tartom, mindkettőjüket elfogadnám a csapatomban, ám most ellenük kellett készülnünk. Ismerjük az erényeiket, készültünk is belőlük, azon leszünk, hogy azok ne tudjanak érvényesülni. Egyetértek azzal, hogy a Pécsnek nincs olyan centersora, mint a Kaposvárnak, de a baranyaiak hazai pályán játszanak, és ez mindig nagy előny, elsősorban a külső dobásoknál, amire ők is alapoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!