Sport

2016.01.04. 18:23

Szpari - Futószalagon a focisták

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus játékosai elkezdték, szombaton már edzőmeccset játszanak a Nyírbátorral.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus játékosai elkezdték, szombaton már edzőmeccset játszanak a Nyírbátorral.

Így utólag hamar elszállt a pár hetes szabadság, hétfőtől újra munkába álltak a Szpari focistái. Az NB III-as rajtra készülő együttes tagjai reggeltől hatos csoportokban a kórház felé vették az irányt, ahol egy alapos orvosi vizsgálaton vettek részt.

Hétfőn hiányzott a két szerb légiós, mindketten még pár napig otthon lábadoznak, mert műtéteken estek át. Zoran Koszticsnak a térdét tisztították meg, míg Savo Rakovicsnak orrsövényműtétje volt. Remélhetőleg hamarosan ők is csatlakoznak majd társaikhoz.

- Először vért vettünk a játékosoktól, hiszen egy teljes körű vérvizsgálatot végzünk el. Aztán jött a futószalagos terheléses ekg-vizsgálat. Az eredmények értékelését szerdán kapja meg Mátyus János vezetőedző - tudtuk meg dr. Sánta János kardiológus főorvostól.

Új játékos még nem volt hétfőn, kedden viszont már lehet. A klub előrehaladott tárgyalásokat folytat több játékossal is, ám ezekről csak akkor adnak tájékoztatást, ha mindkét fél aláírással szentesítette a megállapodást. Azt jó ideje hangoztatták a vezetők, hogy minden csapatrészben erősíteni szeretnének, gondolva már a következő bajnoki szezonra.

- Az orvosi vizsgálat miatt csak pár játékossal találkoztam hétfőn egyénként is volt tennivaló. Kedden reggel viszont egy rövid évkezdő megbeszélés lesz, majd a konditerembe vonulunk, délután pedig az örökösföldi pályán gyakorolunk.

– Szerdán egy tréning lesz, csütörtökön és pénteken kettő szombaton pedig jön az első edzőmeccs, mégpedig az örökösföldi pályán a Nyírbátor ellen. Ez a hét amolyan ráhangolódó, a következő már keményebb lesz-tudtuk meg Mátyus János vezetőedzőtől.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!