Sport

2016.02.21. 14:06

Ismét sokgólos meccs a Csákvárral, most döntetlennel

Kisvárda - Pontszerzéssel kezdte a tavaszt a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amely emberhátrányban játszva mentett pontot a csákváriak otthonában.

Kisvárda - Pontszerzéssel kezdte a tavaszt a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amely emberhátrányban játszva mentett pontot a csákváriak otthonában.

FC Csákvár–Kisvárda Master Good

3–3 (2–2)

Csákvár, 400 néző, v.: Lovas (Medovarszki J., Kovács G.).

Csákvár: Gróf D. – Dulló (Domján, a szünetben), Racskó, Spandler, Baranyai Á. – Fényes, Bakos Sz. – Oldal T. (Pintér B., 68.), Kocsis G. (Molnár T., 60.), Molnár Cs. – Makrai G. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Kisvárda: Ribánszki – Vári B., Papucsek, Graszl K., Fodor A. – Bagi I., Lucas – Délczeg (Molnár R., 79.), Kulcsár K., Cseri T. (Eszlátyi, 71.) – Rajczi (Koszta, 82.). Vezetőedző: Soós Imre.

Gól: Molnár Cs. (1–0) a 30., Makrai G. (2–0) a 32., Cseri T. (2–1) a 36., Rajczi (2–2) a 45., Molnár Cs. (11-esből, 3–2) az 52., Bagi I. (3–3) a 67. percben. Kiállítva: Kulcsár K. az 51. percben

Percek, események

30. perc: Molnár Csaba gyűjtötte be a lecsorgó labdát, majd 22 méterről a jobb alsó sarokba lőtte, 1–0.

32. perc: Makrai ugrott ki a hosszan előrevágott labdával, majd 15 méterről leadott lövése után a vetődő Ribánszki hasa alatt a kapu közepébe vágódott a labda, 2–0.

36. perc: Kulcsár Kornél remek labdával hozta helyzetbe a balról befelé futó Cserit, aki 12 méterről a kapu közepébe lőtt, 2–1.

45. perc: Kulcsár Kornél visszagurított labdájából Lucas 22 méterről a lécet találta el, a kipattanóból Rajczi 7 méterről a kapu közepébe lőtte, 2–2.

52. perc: Kocsis Gábor 12 méteres lövése kipattant a baloldali kapufa tövéről, a kipattanóra Kulcsár Kornél és Bakos Szabolcs egyszerre érkezett, a játékvezető úgy ítélte meg, hogy Kulcsár eltalálta ellenfele lábát, amiért tizenegyest ítélt és kiállította a várdai karmestert. A büntetőből Molnár Csaba a jó irányba vetődő Ribánszki felett a kapu bal oldalába lőtte a labdát, 3–2.

67. perc: Cseri ment el a bal oldalon, beadása után Bagi közvetlen közelről, mellel juttatta a labdát a kapu bal oldalába, 3–3.

Mesterszemmel

Toldi Gábor: – Kettő nulla és három kettő után is eldönthettük volna a mérkőzést, de nehéz is kimondani, de el kell ismerni, hogy a jó erőkből álló Kisvárda rászolgált a döntetlenre.

Soós Imre: – A csapat erejét mutatja, hogy nulla kettőről fel tudott állni, a kiállítás átírta az elképzeléseinket, de véghezvittük, ami az NB II-es mezőnyben még senkinek sem sikerült, hogy emberhátrányban játszva mentettünk pontot.

A teljes tudósítás a Kelet-Magyarország 2016. február 22-i számában és a http://www.kelet.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!