Sport

2016.02.13. 11:55

Lelkes támadás a király ellen

Nagyhalász - A nagyhalászi iskolában rendezték meg a sakk-diákolimpia egyéni megyei döntőit.

Nagyhalász - A nagyhalászi iskolában rendezték meg a sakk-diákolimpia egyéni megyei döntőit.

A második félévben változatlan lendülettel folytatódik a nevelő-oktató munka a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában. Az elmúlt tanévhez hasonlóan ebben az évben is az oktatási intézményben rendezték meg százötven fő részvételével a sakk-diák­olimpia egyéni megyei döntőit amatőr és értékszámos kategóriában is.

– Nemhiába készültek diákjaink szorgalmasan a versenyre. A felkészítő dr. Gunyecz Zoltán és Kormány László volt. Reméljük, hogy hasonló folytatás következik február huszonhetedikén a csapatdöntőben – tájékoztatta lapunkat Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna igazgatóhelyettes.

KM


Eredmények

Megyei bajnokok a korosztályukban: Demeter Dorina, Szabó Luca, Kató Máté, Nagy Fanni, Nagy Bernadett Éva, Radvánszki Viktor.

Buchholz-számítással másodikok: Pinke Maja, Kormány Gábor, Kormány Szabolcs.

További érmesek: Kelemen Ákos 3. hely, Pinke Maja 2. hely, Nagy Dorina 2. hely, Bor Boglárka 3. hely, Kormány Gábor 2. hely, Kormány Szabolcs értékszámosoknál 4. hely.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!