Sport

2016.02.09. 11:39

Szabolcsi JE - A „nagyok” immár a rozmárokra fenekednek

Nyíregyháza - Három fronton is érdekeltek voltak a Szabolcsi Jégsport Egyesület csapatai.

Nyíregyháza - Három fronton is érdekeltek voltak a Szabolcsi Jégsport Egyesület csapatai. A felnőtt jégkorong Ob IV. osztályban szereplő SZJE végig vezetve meggyőző fölénnyel nyert a jó képességű, gyors, de jelen esetben a hosszú utazástól fáradt Kaposvár ellen. Így a nyíregyháziak holtversenyben a negyedik helyet szerezték meg, amit azt jelenti, hogy a rájátszást az alsóházban kezdik meg a Rozmár SE ellen.

Az U10-es együttes tornát rendezett a hazai jégnek számító Debrecenben. Az eseményen öt gárda képviseltette magát: ebben a korosztályban nem számolják az eredményt, csak a játék a lényeg, no meg a hangulat. Ebben nem volt hiba!

Az SZJE U14-es legénysége Kaposváron lépett színre, mégpedig a Pécsi Skacok vendégeként – teljes sikerrel. A meccs nehezen indult, majd – Kis Bence vezérletével – beindult a szabolcsi henger. A győzelemhez hozzájárult a hatékony védekezés, amihez jó kapusteljesítmény párosult.

KM

Jégkorong

Ob IV.

Szabolcsi JE–Kaposvári HC SE 12–6 (3–2, 5–2, 4–2)

Gól: Molnár 3, Nádasdi 3, Szabó D. 2, Szabó A. 2, Kukucska B.

: Kiss, Molnár, Ling, Szabó D.

U14

Pécsi Skacok–Szabolcsi JE 2–5 (2–1, 0–3, 0–1)

Gól: Kis B. 4 , Kovács. Jó: Kis B., Kovács, Zsigó, Szőke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!