Sport

2016.02.18. 17:08

Tele van a versenynaptár

Nyíregyháza - Szikszai Róbert, a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetője úgy tervezi, hogy Amszterdamban és Rióban is ott lesz.

Nyíregyháza - Szikszai Róbert, a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetője úgy tervezi, hogy Amszterdamban és Rióban is ott lesz.

Kegyes az időjárás azon atlétákhoz is, akik csak szabadtéren művelhetik mesterségüket. Mert térbeli korlátok miatt a fedett pályás diszkoszvetést még nem találták ki, de ilyenkor, amikor tíz fok feletti a hőmérséklet, gond nélkül ki lehet menni egy kis technikázásra. Ahogy csütörtökön tették a Nyíregyházi Sportcentrum dobói az NYVSC Tiszavasvári úti bázisán.

– Nem mértük pontosan le a dobásainkat, de biztos, hogy ötvennyolc méter felett dobtam – mondta Szikszai Róbert, a junior Európa-bajnok és U23-as Eb-bronzérmes diszkoszvető, akinek nagy tervei vannak az idei évre. – Tavaly ilyentájban Dél-Afrikában ötvenhét méter húsz centiig jutottam, és ott azért harminc fok volt, igaz, a mostani viszonyokra itthon sem panaszkodhatunk. Ez jelentheti azt, hogy jobb állapotban vagyok, mint egy éve.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 19-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!