Sport

2016.02.17. 17:00

Zsákolás a Partizan ellen

Nyíregyháza - Neves klubok korosztályos csapataival szemben játszhatott válogatott színekben a nyíregyházi kosárlabdázó, Sitku Márton.

Nyíregyháza - Neves klubok korosztályos csapataival szemben játszhatott válogatott színekben a nyíregyházi kosárlabdázó, Sitku Márton.

Cibona Zagreb, Fenerbahce, Partizan Beograd, Bayern München és tetejébe a Real Madrid. Több sportágban is jól cseng egyik-másik klub neve, így persze kosárlabdában is. Nevezett klubok a Stellazzurra Roma valamint a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia és a magyar U16-os válogatott társaságában részt vettek a Székesfehérváron rendezett 4. Szent István-kupa korosztályos (U16-os) fiútornán. A magyar válogatottban helyet kapott Sitku Márton, a Nyíregyházi Sportcentrum KA kadett- és juniorcsapatának játékosa, és a felsorolt sztárklubok közül több ellen is pályára léphetett.

– Tisztában vagyok vele, hogy ezek a klubok milyen szerepet töltenek be a felnőtt kosárlabdázásban, jó érzés volt ellenük pályára lépni, és sikerélményhez jutni – mondta Sitku Márton, akinek ezen a tornán az adatott meg, hogy a Cibona, a Fenerbahce, a Real Madrid és a Partizan Beograd ellen játszhasson.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2016. február 18-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!