Sport

2016.03.23. 09:04

A javasasszony tudott valamit...

Fehérgyarmat - Siti Ferenc megérzése bejött: tizenegyest kapott a Szatmár Unió, Bodó Richárd lába pedig nem remegett meg.

Fehérgyarmat - Siti Ferenc megérzése bejött: tizenegyest kapott a Szatmár Unió, Bodó Richárd lába pedig nem remegett meg.A ház ugyan még nem égett, mindazonáltal nem tapsikoltak örömükben a Szatmár Unió FC háza táján. Na ja, a megyei első osztályú futballcsapat zsinórban három vereséggel indította a tavaszi szezont – a Kemecsén elbukott meccs, no meg a Tiszakanyár ellen otthon benézett vereség után ha nem is köszöntött be mosolyszünet, a történtek figyelmeztető jelként hatottak. Az, hogy az élgárdák táborát erősítő Nyírgyulajban is kikapott az SZUFC a megbocsátható kategóriába tartozik, azért pedig egyenesen vállveregetés jár, hogy ilyen előzményeket követően megrázta magát a társaság. Mert a második helyen állomásozó Nagyecsed legyűrése igazán derekas kunszt, a minimális különbségű sikerhez (1–0) maximális elszántság szükségeltetett.

– Láttam a csapaton, hogy becsületesen dolgozik, és bár a télen sokan távoztak, nem gyengültünk meg annyira, mint azt jó néhányan gondolták – elmélkedett Siti Ferenc, a Szatmár Unió edzője. – Egyébként hasonlóan peches szériát még életemben nem értem meg: sérülés sérülés hátán, emellett betegségek sújtottak bennünket, akad olyan labdarúgó, aki egy hónapja nem tud meggyógyulni. De a múlt héten a javasasszony segített... Persze, nem hiszek semmilyen babonában, csupán a munkában, a megérzések viszont néha bejönnek. Volt egy olyan sejtésem, hogy A Nagyecsed elleni meccsen lesz tizenegyes. Hozzáteszem, meglehetősen régen nem ítéltek a javunkra „tizit”. Próbáltam nyomatékosítani a rúgásra kijelölt játékosokban, függetlenítsék magukat attól, hogy Makó Róbert áll a vendégek kapujában, akit rendkívül jó kapusnak tartok, mert a gólt ő sem védi. Örülök, hogy bejött a megérzésem, ráadásul Bodó Richárd lába sem remegett meg.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 23-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!