Sport

2016.04.24. 18:18

Kisvárda Master Good - "A kiállítás átírta a forgatókönyvet, stílust kellett váltanunk"

Mezőkövesd, Kisvárda - Hetven percen keresztül emberhátrányban játszva, hősies küzdelemben ért el gól nélküli döntetlent a Kisvárda Master Good a Mezőkövesd elleni NB II-es bajnoki rangadón.

Mezőkövesd, Kisvárda - Hetven percen keresztül emberhátrányban játszva, hősies küzdelemben ért el gól nélküli döntetlent a Kisvárda Master Good a Mezőkövesd elleni NB II-es bajnoki rangadón.

Kisvárda Master Good–Mezőkövesd-Zsóry 0–0

Kisvárda, 1540 néző, v.: Vad (Király K., Szalai B.).

Kisvárda: Lékai – Vári B., Izing, Papucsek, Csilus T. – Lucas, Bagi I. – Délczeg (Rajczi, 85.), Erős G. (Eszlátyi, 88.), Cseri T. – Koszta (Ivancsics A., 22.). Vezetőedző: Soós Imre.

Mezőkövesd: Dombó – Vági, Szeles, Dvorschák, Fótyik – Tamási Zs. (Rácz F., 44.), Tóth B. – Molnár G., Nicorec (Orosz M., 61.), Heffler N. (Sós B., 54.) – Szatmári L. Vezetőedző: Pintér Attila. Kiállítva: Lékai a 19. percben

Percek, események

19. perc: Heffler Norbert ugrott ki a hosszan előrevágott labdával, Lékai hezitált a kifutással, majd a tizenhatoson kívülre futva ütközött a kövesdi játékossal. A játékvezető kiállította a kisvárdai kapust.

Mesterszemmel

Soós Imre: – A kiállítás átírta a forgatókönyvet, stílust kellett váltanunk, viszont le a kalappal a csapat előtt, hogy ilyen helyzetben is megszerezte az egy pontot.

Pintér Attila: – Korán emberelőnybe kerültünk, de tíz emberrel hősiesen védekezett a Kisvárda. Rajtunk múlott, hogy nem szereztünk három pontot, illetve el kell mondanom, hogy sokadjára nem kaptunk meg tizenegyest és a végén még egy kiállítást.

(A teljes tudósítás a Kelet-Magyarország 2016. április 26-i számában és a http://www.kelet.hu oldalon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!