Sport

2016.04.24. 20:59

Kisvárdai KC - Negyven fölé jutott a főnixes gólzáporban

Kisvárda - Sok gólt kapott, de még többet szerzett a Kisvárdai KC a DVSC II elleni női NB I B-s kézilabda-mérkőzésen.

Kisvárda - Sok gólt kapott, de még többet szerzett a Kisvárdai KC a DVSC II elleni női NB I B-s kézilabda-mérkőzésen.

Ahogy arra számítani lehetett, potyogtak a gólok rendesen a kisvárdai női NB I B-s csapat vasárnapi bajnokiján. A DVSC II elleni találkozó helyszíne az impozáns Főnix-csarnok volt, és a csapatok a hely szellemének megfelelő támadójátékkal rukkoltak ki.

A várdaiaknak felállt fallal csak időszakosan sikerült jól védekeznie a jó erőkből álló, hatékonyan és nagy becsvággyal játszó „kis” Loki ellen, ám mivel a vendégek kontrajátéka végig működött, rendre vezetett is a második helyen álló KKC. A félidei állás máskor végeredménynek is bőven megtenné, vagyis a védekezés nagyon nem volt rendben, és a kapott gólszámot a folytatásban sem sikerült jelentősen lecsökkenteni.

Igaz, a szerzett találatok számával nem volt semmi baj, felállt védelemmel szemben is szerzett szép gólokat a Kisvárda, amely a második félidőben végleg meglépett ellenfelétől, és amikor tizenkét gólos lett az előnye, biztossá vált a fölényes győzelme. Végül a negyvenes határt is átlépte a csapat.

NB I B: női Keleti csoport

DVSC II–Kisvárdai KC 35–43 (19–24)

Debrecen, 100 néző, v.: Asztalos, Bárkányi.

Kisvárda: Puscas – Vukojevic 4, Lévai 8, Gidai 3, Tarjányi 3, Gedroit 5, Komsa 4. Csere: Scholtz (kapus), Dudás G. 4, Héjjas 4, Csibulenko 4/1, Bízik 4/1, Kránitz, Major F. Edző: Rácz Sándor. Kiállítások: 8, illetve 6 perc. Hétméteresek: 6/5, illetve 2/2. Junior: 37–30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!