Sport

2016.04.08. 11:55

Mándoki búcsú – felemás érzésekkel

Mándok - Borza László sárdobálás nélkül köszönt el a megyei első osztályú csapattól.

Mándok - Borza László sárdobálás nélkül köszönt el a megyei első osztályú csapattól.

Mint arról hírt adtunk, a megyei első osztályban szereplő Mándoknál edzőváltás mellett döntöttek. Ekképpen Borza László távozott a kispadról, a szezon bejezéséig ismét az egyesület korábbi játékosa és trénere, Matyi András tölti be a tisztséget.

– Nyáron teljesen új csapatot kellett építenem, ami elfogadható őszi szereplést eredményezett – nyilatkozta a fejleményekre reagálva Borza László. – A célkitűzés a hatodik hely megszerzése volt, és jelen pillanatban a vesztett pontok alapján éppen a hatodikok lennénk, még ezzel gyenge formával is. Nagyon szoros a középmezőny, bármi megtörténhetett volna, de már nem kaptam meg a lehetőséget arra, hogy a tabellán mögöttünk álló csapatok elleni mérkőzésen irányíthassam a csapatot. Felemás érzések kavarognak bennem, mindenesetre további sok sikert kívánok a Mándoknak, egyben köszönöm a lehetőséget ifj. Pekó Lászlónak és Tamás Zoltánnak, akik végig bíztam bennem.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!