Sport

2016.04.04. 10:45

Sorra játszotta a megyei rangadókat az Apagy

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: A hét döntő szettes meccsből hatot is elveszítő nyírbátori NB I-es férfiak pont nélkül tértek haza Kecskemétről.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: A hét döntő szettes meccsből hatot is elveszítő nyírbátori NB I-es férfiak pont nélkül tértek haza Kecskemétről.

NB I, férfi

Univer Kecskemét–Nyírbátori ASE 11–7

Az 1–1-re hozott párosok után három nagyon fontos mérkőzést buktak el balszerencsés körülmények között a bátoriak, és ez döntő jelentőségűnek bizonyult a mérkőzés végkimenetelét illetően. Győztek: Németh J. 4, Benyovszki, Tóth G. és a Sallai, Tóth G. páros 1-1.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Egri CSC 9–9

A szezon előtt a bajnoki címre is esélyesnek tartott Eger ellen győzelmi esélyei voltak a NAC-nak, és örömteli, hogy Laskai Írisz az eredményesség tekintetében felnőtt a felnőttek szintjére. A nyíregyháziak ezzel megőrizték tavaszi veretlenségüket. Gy.: Tarsoly, Fülöp Sz., Laskai 3-3.

NB II, férfi

Apagy SE–Nyírbátori ASE II 18–0

A tartalékos, becsületből kiálló vendégcsapat ellen újoncot avattak a már bajnok apagyiak és az ifjú Hanustyák Csaba két egyéni- valamint egy párosgyőzelemmel vette ki a részét a csak nevében megyei rangadó megnyeréséhez. Gy.: Nagy B., Hodász, Poór T. 4-4, Fodor I., Hanustyák Cs. 2/2-2/2, a Nagy B., Hodász és a Poór T., Hanustyák Cs. páros 1-1.

Nyírmadai ISE–Szerencs VSE 2–16

A sima végeredmény ellenére nagy küzdelmet vívtak a két csapat játékosai, a háromórás csatában a meccsnyeréssel hadilábon álltak a madaiak. Gy.: Paszternák és a Paszternák, Pacuk páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–Eötvös DPSE 6–12

Az elején 3–3-ig még fej fej mellett haladt a két fél, majd elhúzott a bajnokesélyes orosházi csapat. Gy.: Sztoj 2, Tuckanjuk, Szilágyi Z., Mágocsi és a Tuckanjuk, Mágocsi páros 1-1.

NB III

Apagy SE II–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 5–13

A döntő szettes mérkőzések elvesztésével a hazai csapat nem tudta szorossá tenni a megyei rangadót. Gy.: Kiss Z. 2, Benga, Vakály J. és a Kiss Z., Vakály J. páros 1-1, illetve Németh T., Joó Z. 4-4, Szák Á. 3, Zolcsák és a Joó Z., Szák Á. páros 1-1.

Útfestők-Apagy SE III–Várda ASE 10–8

Az apagyiakra a hétvégén váró harmadik megyei rangadó már méltó volt ehhez a kitételhez, a hazaiak szoros csatában szerezték meg a győzelmet a jól küzdő kisvárdaiak ellen. Gy.: Fodor G. 4, Zachár 3, Budai P., Németh F. és a Zachár, Fodor G. páros 1-1, illetve Pokol P. 3, Újvári, Márföldi 2-2, és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Vámospércsi ASE–Fehérgyarmati VSE 10–8

Az eddig nyeretlen, erre a meccsre megerősödött vámospércsiek ellen rossz napot fogtak ki a fehérgyarmatiak, ezzel együtt fordított eredmény is születhetett volna. Gy.: Bartha M. 4, Balogh A. 2, Garda I. és a Balogh A., Bartha M. páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!