Sport

2016.05.01. 14:09

A Gyulaj és a Csenger idegenben villanthat

Nyírgyulaj - Az élvonalbeli futsalbajnokság felsőházi küzdelmében a harmadik fordulót rendezik – hétfőn.

Nyírgyulaj - Az élvonalbeli futsalbajnokság felsőházi küzdelmében a harmadik fordulót rendezik – hétfőn.

A Nyírgyulaj ezúttal a Berettyóújfalu otthonában szerepel, mégpedig különösebb veszteni való nélkül. Az újonc nyírségiek mindkét meccsüket elbukták a rájátszásban, ugyanakkor egyszer sem vallottak szégyent. Ráadásul kalkulálni lehetett azzal, hogy a bennmaradást már kiharcoló együttesnek kevés sikerélményben lesz része a legjobbakkal vívott meccseken, A hajdúságiak is egyértelmű esélyesnek számítanak, de a Lovas-legénység képes lehet megizzasztani őket.

Az NB II-ben érdekelt, a tabellán harmadik Csenger az UFC Gyömrő vendégeként lép színre. A szatmáriak – győzelem esetén – szinte bizonyosan a dobogón zárják az alapszakasz. Mivel a házigazdák csupán a tizenkettedik pozíciót foglalják el, a Szilágyi-gárda sikere egyáltalán nem lenne meglepetés.

Ugyanakkor a Nyíregyházi Ezüstcsikók a REAC Sportiskola ellen mutatják meg magukat – az újfehértói sportcsarnokban (kezdés: hétfő, 19 óra). A tizenegyedik hellyel gyakorlatilag „összenőtt” hazaiak a középmezőnyt erősítő látogatók ellen felszabadultan játszhatnak, ebből pedig bármi, valami szép is kisülhet.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!