Sport

2016.05.27. 10:01

Nyírbátori FC - Mikor próbálnák ki, ha nem most?

Nyírbátor - A futballisták a jövőjükért, a nyírbátori NB III-as futballcsapat az újfajta stílus meghonosításáért játszik a Rákosmente KSK otthonában.

Nyírbátor - A futballisták a jövőjükért, a nyírbátori NB III-as futballcsapat az újfajta stílus meghonosításáért játszik a Rákosmente KSK otthonában.

Kényelmes helyzetbe került a Nyírbátori FC, hiszen az NB III-as futballcsapat két fordulóval a vége előtt biztosította jövő évi tagságát a harmadosztályban. A tavaszi szezon előtt, az utolsó helyen állva a legszebb álmokat jelentette volna ennek a pozíciónak az idő előtti biztosítása. No, de a hátralévő két mérkőzést is le kell játszani, vasárnap a Rákosmente KSK vendége lesz az NYFC.

– Motiváló lehet a játékosok számára, hogy most kezdődnek meg velük a tárgyalások, és saját maguk miatt is illő lenne, hogy győzelemre törekedjenek a hátralévő két fordulóban – mondta Márton István, a bátoriak trénere. – Én mindenesetre azt szeretném, ha nyernénk, ennek érdekében sem az edzések mennyiségéből, sem pedig a minőségéből nem vettünk vissza. Gondunk azért most is van, mert Szilágyi Krisztiánt legutóbb agyrázkódás miatt kellett lecserélni és Ambrusz Árpád játéka is kérdéses. A Diósgyőr II elleni legutóbbi mérkőzés első félidejében kipróbáltunk egyfajta új harcmodort, hiszen azt szeretném, ha a következő bajnokságban lennének olyan meccseink, amikor dominálni tudunk. Ez most még azzal járhat, hogy esetleg fellazulhat a védelmünk, de mikor máskor próbálnánk ki, mint most, amikor igazából tétre menő edzőmeccsek várnak még ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!