Sport

2016.05.22. 21:17

Nyíregyháza Tigers - Nem a játékosok voltak a főkolomposok a vereségben

Nyíregyháza - Az elődöntőben is a Budapest Cowbells lesz a Nyíregyháza Tigers ellenfele.

Nyíregyháza - Az elődöntőben is a Budapest Cowbells lesz a Nyíregyháza Tigers ellenfele.

Vasárnap eldőlt, hogy kik játsszák az amerikai foci hazai élvonalának, a HFL-nek az elődöntőit. A Nyíregyháza Tigers a Tiszavasvári úti stadionban a Budapest Cowbells együttesét fogadta. A fővárosi Kolomposok a tabella éléről, a nyíregyháziak a harmadik helyről várhatták a találkozót. Sajnos a Kolomposok hamar tédéztek és a jutalomrúgást is értékesítették.

Hibákra hibák

Sőt, ezt követően egy eladott labdával újabb hatpontosat értek el és megléptek 14-0-ra. Mégis felcsillant a remény, mert Jamal Dials egy egészpályás szlalomozása után szépített és Sviatko Gábor sem hibázott, így a negyed 7-1-4-es zárult. A második etap aztán eldöntötte a mérkőzést, hiszen ezt 17-0-val hozta a jobb napot kifogó budapesti alakulat.

Ám az is a tényekhez tartozik, hogy a játékvezetők sorra hibáztak és rendre a házigazda kárára. Ezt nem volt könnyű elviselniük a vendéglátóknak. A harmadik negyedben nem láthattak pontot a szurkolók a záró játékrészben viszont újra a vendégek szereztek pontokat, és összességében nem érdemtelenül nyertek 45-7-re. A mérkőzés után derült ki, hogy az újonc Eger Heroes az utolsó pillanatokban győzött Győrben, így a június 4-ielődöntők párosítása: Budapest Cowbells - Nyíregyháza Tigers és Miskolc Steelers - Eger Heroes.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!