Sport

2016.06.08. 18:45

Fucsovics Márton - Egyenlítettek a top százasok

Nyíregyháza - Fucsovcs Márton a második fordulóban búcsúzott a prágai tenisztornán.

Nyíregyháza - Fucsovcs Márton a második fordulóban búcsúzott a prágai tenisztornán.

Egy héten belül a negyedik top százas teniszezővel játszott Fucsovics Márton (161. a világranglistán), aki a prostejovi tornán 2–1-es mérleggel zárt ellenük. Prágába átköltözve, a 42 500 eurós, salakpályás viadal nyolcaddöntőjében Stephane Robert-t sodorta az útjába az élet, és a 91. helyen álló francia a Roland Garroson is ment egy kanyart, előtte pedig a római ATP-tornán csak 7:5, 7:5-re kapott ki a világelső Novak Djokovicstól.

Robert a 36 éve minden rutinját bevetette a szerdai összecsapáson, igaz, a nyíregyházi teniszező az első szettben nem szervált túl jól, ezzel megkönnyítette ellenfele dolgát. A másodikban azonban szívósan tapadt a franciára, így jutottak el 4:4-ig, és úgy tűnt, 5:4-nél is sikerül egyenlítenie Marcinak, hiszen 30:0-je volt, onnan azonban fordított a francia, és az első meccslabdáját kihasználva 6:2, 6:4-re nyerte a 75 perces mérkőzést. Vagyis a top százasok egyenlítette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!