Sport

2016.06.21. 17:42

Soti cerberusok szegedi háborújának egyik győztese

Nyíregyháza - Nemrégiben Szegeden rendezték CIB Kapusháborút. Az ötödik alkalommal kiírt találkozón rekordnevezést hozott, a négy kategóriában több mint százan indultak.

Nyíregyháza - Nemrégiben Szegeden rendezték CIB Kapusháborút. Az ötödik alkalommal kiírt találkozón rekordnevezést hozott, a négy kategóriában több mint százan indultak. A nyílt kategória, a 35 éven felüliek és a nők mellett újdonságként külön csoportban indultak a 12–14 éves fiatalok. Az élvonalbeli kapusok különtornán mutathatták be tudományukat. A 35 éven felülieknél harmadszor vett részt a szegedi vetélkedésen Szabó Attila, a Nyíregyháza Spartacus kapus­edzője. A focipályákon Sotiként is ismert kapus először második volt, tavaly nyert, most pedig megvédte címét a kategóriájában.

A csoportmeccsek után, az első kieséses körben a szintén nyíregyházi Tuska Jánossal került szembe, és bajnokhoz méltóan nyert. A fináléban a csongrádi Biró Mihályt győzte el. Ebben a korcsoportban most sem volt ellenfele, így megérdemelten végzett az élen. Először indult a nyílt kategóriában, Szabó Attila itt is remekelt, egészen a bronzmeccsig jutott. Itt a Szeged 2011 Grosics Akadémia kapusát, Molnár F. Tamást előzte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!