Sport

2016.06.08. 19:39

Szép volt, jó volt – rakamazi kupadiadal!

Rakamaz, Sényő - Noha a Magyar Kupa lebonyolításának átszervezése miatt ezúttal elúszott annak esélye, hogy bármely együttes felküzdje magát az országos főtáblára, a jelek szerint – az első alkalommal kiírt – Megyei Kupa döntő mégis megmozgatta az érintettek fantáziáját.

Rakamaz, Sényő - Noha a Magyar Kupa lebonyolításának átszervezése miatt ezúttal elúszott annak esélye, hogy bármely együttes felküzdje magát az országos főtáblára, a jelek szerint – az első alkalommal kiírt – Megyei Kupa döntő mégis megmozgatta az érintettek fantáziáját.Persze, nyilván hatott az is, hogy a fináléba jutott felek között fél millió forint pénzdíjat is kioszt az MLSZ szabolcsi Igazgatósága.

No meg a sényői, illetve rakamazi futballistáknak ritkán adatik meg a lehetőség, hogy a nyíregyházi Városi Stadion gyepét tapossák, nem holmi séta közben – tétmeccsen. Nos, a fiúk bele is adtak apait-anyait, ha egy mérkőzésről elmondható, hogy jól sült el, erre nyugodtan ráakasztható eme jelző.

Sok néző, szép gólok, egyáltalán nem idény végi hangulat, és persze rakamazi diadal. A papíron még másodosztályú együttes egyúttal bizonyította: nem fog kilógni a megye egyből, mert valószínűleg ott folytatja. No meg a győztesnek járó summa (300 000 forint) is nyilván jól jön így a nyár elején...

KM-KT

Megyei Kupa döntő

Rakamaz–Sényő-Carnifex 3–1 (1–0)

Városi Stadion, 600 néző, v.: Kiss L.

Rakamaz: Pintér L. – Csáki V. (Mihali F.), Deme A., Hokk Á., Orosz T., Kóka R., Suskó Á., Gál N., Cseh K., Anderka R. (Venczel I.), Galambosi G. (Kóder L.). Edző: Madalina György.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Klepács K., Oláh D., Szűcs F., Farkas M., Kléninger L. (Kovács I.), Ruska T. (Bernáth M.), Haburcsák B., Orosz M., Toldi A. Edző: Ember Roland.

Gól: Galambosi G., Gál N., Cseh K., illetve Klepács K.

Madalina György: – Nagy sikernek tartom ezt a győzelmet, annál is inkább, mert egy erős csapatot sikerült felülmúlni. Taktikusan játszottunk, a srácok pedig felnőttek a feladathoz.

Ember Roland: – Nagyon álmosan kezdtünk, a második félidőben feljavultunk. Sajnos, akkor dőlt el a mérkőzés, amikor egyenlítés után fölényben játszottunk, de buta gólokat kaptunk. Gratulálok az ellenfélnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!