Sport

2016.07.28. 18:25

A nyolc között jöhet a meglepetésember

Nyíregyháza, Segovia - Elkerülte a második helyen kiemelt teniszezőt Fucsovics Márton a spanyolországi Segoviában.

Nyíregyháza, Segovia - Elkerülte a második helyen kiemelt teniszezőt Fucsovics Márton a spanyolországi Segoviában.

Három egyre alakította az Aldin Setkic (203. a világranglistán) elleni mérlegét Fucsovics Márton (167.), aki legyőzte bosnyák ellenfelét a spanyolországi Segoviában, a 64 ezer euró összdíjazású, keménypályás ATP-challengerverseny

A nyolcaddöntőben vívott összecsapáson a nyíregyházi teniszező rég tapasztalt magabiztossággal győzte le ellenfelét, a 6:2, 6:2-re végződött összecsapás 54 percig tartott. Marci kiváló százalékban értékesítette a bréklabdákat (ötből négyet) és ellenfelét egyetlen adogatáselnyerési lehetőséghez sem hagyta jutni. Fölényéről mindent elmond, hogy a meccs 92 pontjából 56-t megnyert, ellenfele pedig csak 32-t.

Marci jutalma, hogy a pénteki negyeddöntőben elkerülte a második helyen kiemelt cseh Lukas Rosolt (83.), aki három szettben szenvedett 6:3, 6:7, 6:4-es vereséget a világranglistán 228. helyen álló spanyol Adrian Menendez-Maceirastól. A pénteki ellenfelek korábban egyszer találkoztak egymással, 2014-ben Recanatiban, ugyancsak a negyeddöntőben, amikor Fucsovics nyert 6:4, 6:2-re. Ennyivel most is beérné ő is, mi is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!