Sport

2016.07.03. 11:17

Kisvárda Master Good - A határ túloldalán sosem egyszerű nyerni

Kisvárda - A búcsúzó Nagy Róbert nélkül játszotta le első mérkőzését a felkészülési tornán a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Kisvárda - A búcsúzó Nagy Róbert nélkül játszotta le első mérkőzését a felkészülési tornán a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Döntetlennel kezdte meg szereplését a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata a hatcsapatos nemzetközi felkészülési tornán, a Basa-Kamilla Gyógyfürdő Kupán, és mivel nincs még olyan messze az Európa-bajnokság csoportkörének szakasza, nem nehéz megállapítani, az eredmény nem rossz…

Főleg, hogy amióta a világ a világ, magyar csapatnak nem olyan egyszerű román ellenfele otthonában nyerni, és mivel Szatmárnémetiben is mindent megtettek ezért, a várdaiaknak be kellett érniük azzal, hogy kétszer is egyenlítettek. Ráadásul mutatós gólokat követően!

A mérkőzésen már nem jutott lehetőséghez Nagy Róbert, akivel nem hosszabbították meg a lejárt szerződését, és a jobbszélső már a szintén NB II-be jutott Cigánd színeiben szerepelt a szombati edzőmeccsen – miután szívhezszólóan elbúcsúzott a várdai szurkolóktól. A szombati meccsen az is kiderült, hogy a középpályára és a támadósorba elkélne még az erősítés.

Basa-Kamilla Gyógyfürdő Kupa

A csoport

FC Olimpia Satu Mare (romániai)–Kisvárda Master Good

2–2

(1–0)

Kisvárda: Ivancsics A. (Lékai) – Gubacsi (Lukács R.), Vermes, Papucsek (Hidi N.), Vári B. (Fodor A.) – Lucas, Délczeg, Erős G. (Minczér) – Lengyel B. (Szabó P.), Rajczi (Karacs), Cseri T. (Oláh G.).

Gól: Erős G., Délczeg.

A B csoportban játszott hétvégi mérkőzésen: Balmazújváros–UTA Arad (romániai) 5–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!