Sport

2016.08.17. 13:41

Igor Bogdanovics pozitívan csalódott a szabolcsi futballban

Balkány - Iván Zsolt számára, ha más nem is, a győzelem simogathatja a lelkét. A balkányi futballista vastagon kiérdemli a megyei első osztályú bajnok legpechesebb játékosa címet: a Vásárosnamény elleni nyitófellépés hetedik percében egy ütközést után olyannyira rosszul lett, hogy mentő szállította el a pályáról.

Balkány - Iván Zsolt számára, ha más nem is, a győzelem simogathatja a lelkét. A balkányi futballista vastagon kiérdemli a megyei első osztályú bajnok legpechesebb játékosa címet: a Vásárosnamény elleni nyitófellépés hetedik percében egy ütközést után olyannyira rosszul lett, hogy mentő szállította el a pályáról. A szombati meccset követően hazaengedték a kórházból, a hét elején azonban vizsgálatokon lesz jelenése.

Ami biztos, a bal lába bevérzett, miközben a beregiek elvéreztek. Minderről Igor Bogdanovics (is) gondoskodott. Az újonc balkányiak negyvenegy éves, felettébb harcedzett csatára ugyanis négy gólt rámolt be a hazaiaknak. No persze, olyan veretes múlttal, mint amilyet a Debrecen színeiben háromszor élvonalbeli bajnoki címet szerzett támadó felmutathat, kalkulálni lehetett azzal, hogy már a nyitányon villantani tud. Így, persze azon is felesleges polemizálni, meddig bírja még a gyűrődést. Olybá fest, nem kell félteni.

– Annak idején elmondhatom, addig csinálom, amíg úgy kelek fel reggel, hogy hiányzik az edzés meg a meccs – nyomatékosította Igor Bogdanovics. – Ha majd egyszer azzal ébredek, hogy mindenem fáj,nyűgnek érzem az egészet, abban a pillanatban abbahagyom, Nem akarok hazudni senkinek, nem fogom húzni az időt, tudom, mikor kell lelépni a színről. Amikor Balkányban igazoltam, egyszerűen élvezni akartam a futballt. Huszonhat évig profi szinten játszottam, de abban is találtam kihívást, hogy a megye kettőben rúgjam a labdát. Ráadásul pozitívan csalódtam a szabolcsi futballban. Sok ismerősöm van az országban, amit tőlük hallottam megerősített abban, hogy ez az ország egyik legjobb bajnoksága.

Igor Bogdanovics az előző évadban negyvenkilenc találattal lett gólkirály. A félszáz csak azért nem sikerült, mert az utolsó fordulóban tizenegyest hibázott a Kállósemjén ellen. Azért nem dőlt a karjába, a Balkány bajnoki címet ünnepelhetett, Naményban pedig két ,,tizit” is bevarrt.

– A cél megvalósult, feljutottunk, én pedig esküszöm, újra éhes vagyok a győzelemre, a gólokra! Természetesen jó dolog, hogy négy gólt szereztem, de a csapat nem egy játékosból áll. Ha nem lett volna mellettem a tíz ember, soha nem érnénk el semmit. Ez az igazság, Egyébként is régen nem érdekel, hányszor találok a kapuba, bár tény, mint csatártól a gólokat várják tőlem. A lényeg, hogy valamilyen formában segítsem a Balkányt. ha kell akkor jó passzokkal, és minél eredményesebben szerepeljünk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!