Sport

2016.08.07. 08:14

Nyírbátori FC - A hazaiak szerezték, a bátoriak kapták azt az egyet

Nyírbátor, Tiszaújváros - Mozgalmas első félidőt játszottak az NB III nyitányán Tiszaújvárosban fellépő csapatok.

Nyírbátor, Tiszaújváros - Mozgalmas első félidőt játszottak az NB III nyitányán Tiszaújvárosban fellépő csapatok.

A Nyírbátor volt a kezdeményezőbb, a hazaiak inkább kontrákra játszottak. Sokat voltak veszélyben a kapuk, de a hálók szünetig érintetlenek maradtak. A második félidőben folytatódott a változatos, jóiramú játék, és ezalatt a hazaiak Hussein Shadi jól eltalált lövésével vezetést szereztek, és ezt az előnyt a meccs végéig a bátoriak minden igyekezete ellenére megőriztek. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a játékvezetéssel sem volt szerencséje a bátori csapatnak.

NB III Keleti csoport: 1. forduló

FC Tiszaújváros–Nyírbátori FC

1–0

(0–0)

Tiszaújváros, 200 néző, v.: Nagy N. Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor P., Dajka L., Bidó G., Molnár L. (Horváth T., 93.), Bussy, Viscsák (Somogyi T., 78.), Shadi (Kerekes I., 86.), Fabu M., Balogh G., Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.

Nyírbátor: Vasas G. – Lipcsei M., Ambrusz, Kornutjak, Boros D., Müller Zs. (Nagy D., 76.), Lakatos L., Szabó R. (Török I., 61.), Reznek, Illés Gy. (Terdik, 78.), Hornyák M. Edző: Márton István. Gól: Shadi (74.). Jó: Fodor P., Bodó G., Kristófi, illetve Kornutjak. (Tudósító: Janovics János)

Gerliczki Máté: – Az első meccs mindig nagyon fontos. A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk, úgy is, hogy az első félidőben sokat elhibáztunk közülük, ezért kicsit izgulnunk kellett.

Márton István: – Két felkészült csapat tipikus egygólos mérkőzést vívott egymással. Izgalmas találkozón a rutintalanságunk miatt veszítettünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!