Sport

2016.09.14. 19:20

Már tényleg szabad a pálya Nyíregyházán

Nyíregyháza - Noha már hetek óta koptatják a küzdőteret, hivatalosan szerdán adták át a Városi Stadion felújított műfüves pályáját.

Nyíregyháza - Noha már hetek óta koptatják a küzdőteret, hivatalosan szerdán adták át a Városi Stadion felújított műfüves pályáját. A ceremónián dr. Kovács Ferenc polgármester Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője, nem utolsósorban Feczkó Tamás, a Bozsik Akadémia vezetőjének jelenlétében nyitotta meg hivatalosan a létesítményt.

A rekonstrukcióra fordított 90 millió forint 30 százaléka volt az önkormányzati támogatás, a további összeget pedig TAO-s forrásból sikerült előteremteni. A munkálatok a nyár elején kezdődtek, és szeptemberre fejeződtek be. A régi talajt teljesen eltávolították, emellett vízelvezető rendszert is kicserték. Mindennek köszönhetően ezentúl itt is készülhetnek a Bozsik Akadémia ifjú játékosai.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!