Sport

2016.09.11. 08:15

NYTK: A meccs elúszott, a becsület megmaradt

Nyíregyháza - Érvényesítette a papírformát a répcelaki tekecsapat a nyíregyházi szuperligás bajnokiján.

Nyíregyháza - Érvényesítette a papírformát a répcelaki tekecsapat a nyíregyházi szuperligás bajnokiján.

Egy másodpercig sem volt kérdéses, hogy a világbajnokokkal és válogatott játékosokkal megerősített, a lassan örökös bajnoknak tekinthető Szeged nagy sorozatának megtörésére is alkalmasnak tartott Répcelak elviszi a két pontot szombati nyíregyházi bajnokijáról, de azért a hazaiak is hozzá tudtak szólni a mérkőzéshez.

Olyannyira, hogy az első sor félidejében a Szlovenszki-testvérpár még vezetett is, végül Tibor a nap legjobb teljesítményével, kerek 600 fát ütve hozta az egyéni pontot, de Attilának sem kellett szégyenkeznie az ötszörös világbajnok Kakuk Leventével szemben.

A pálya szombati állapota nem tette lehetővé nagy eredmény elérését, így szenvedtek a felek rendesen, de a második kör után eldőlt, hogy most nem születik meglepetés. A végén Finta Zoltán közel járt a kétszeres világbajnok Zapletán Zsombor legyőzéséhez, utóbbi javára csak tíz fa döntött, és Kastura Zsolt is sokáig jól állt, ám végül mindkét pont elúszott. a becsület azonban megmaradt, hiszen jól küzdöttek az NYTK játékosai, akiket nem nullázták le, és ez is nagy szó.

Szuperliga

Férfiak, 2. forduló

Nyíregyházi TK–Répcelaki SE 1–7 (3184–3401)

NYTK: Szlovenszki A. 493, Szlovenszki T. 600 (1), Mogyorósi 498, Hacker 526, Kastura Zs. 529, Finta 538. Ifi: 1–3 (900–1025). Pontszerző: Erőss A. 522.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!