Sport

2016.10.01. 20:47

Akiknek nem itt és most kellett kivágniuk a rezet

Tiszavasvári - Az első félidőben jól tartotta magát a Tiszavasvári a bajnokesélyes otthonában.

Tiszavasvári - Az első félidőben jól tartotta magát a Tiszavasvári a bajnokesélyes otthonában.

A nem éppen szerencsés sorsolásnak „hála”, a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapata istenigazából csak a tisztes helytállásban reménykedhetett a listavezető Ferencváros otthonában. Ehhez képest az első félidőben jól tartották magukat a vendégek, jelentős előnyt nem tudott kicsikarni a házigazda. Nem úgy a folytatásban, amikor a nagy tömegű fővárosi játékosokkal szemben felőrlődtek a vendégek, akiknek persze, nem itt és most kellett kivágniuk a rezet. A zöld-fehérek ugyanis alighanem mindvégig harcban állnak majd a bajnoki címért, miközben a szabolcsiak a bennmaradásért küzdenek.

A történtekhez előzményéről annyit: a tiszavasvári juniorok hősies csatában szenvedtek minimális különbségű vereséget az FTC tehetségeitől.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfiak

Ferencváros–Tiszavasvári SE-Quick 2000 32–21 (16–12)

Népliget, 100 néző, v.: D. Pech K., Vágvölgyi M.

Tiszavasvári. Boczák K. – Benyusz K. 2, Feind Z. 4, Balázs M., Zsigmond G. 3, Dancs M. 3, Mezei L. 1. Csere: Bagi I. (kapus), Kovács L. 1, Nagy Á. 6/4, Veres I. 1, Gazdag R., Nácsa B., Szőgi R. Játékos-edző: Türk Ferenc.

Kiállítások: 12, illetve 8 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 5/4. Junior: 28–27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!