Sport

2016.10.28. 12:56

NHL - Sorozatban hatodszor nyert a Montreal

Montreal - A Montreal Canadiens hazai környezetben 3-1-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban hatodik győzelmét aratta.

Montreal - A Montreal Canadiens hazai környezetben 3-1-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban hatodik győzelmét aratta.

A Montreal kapusa, Carey Price 29 védéssel járult hozzá a gárda sikeréhez. A hálóőr a szezon első három mérkőzését betegség miatt kihagyta, visszatérése óta mind a négy találkozóját megnyerte a csapat.

Szintén egy hatos győzelmi szériában van a Detroit Red Wings, amely két vereséggel kezdte az idényt, azóta azonban megállíthatatlan, most szétlövés után a St. Louis Blues otthonából távozott győztesen.

A Toronto Maple Leafs megszakította négymérkőzéses nyeretlenségi sorozatát: a kanadai gárda az Air Canada Centre-ben 3-2-re győzte le a Florida Pantherst, köszönhetően a duplázó Tyler Bozaknak, illetve a 29 védést bemutató Frederik Andersennek.

A Winnipeg Jets az újonc Patrik Laine duplájának, illetve Kyle Connor pályafutása első NHL-es góljának köszönhetően múlta felül könnyedén a Dallas Starst.

Az Arizona Coyotes hetedik szezonbeli mérkőzésén a második sikerét aratta, érdekesség, hogy a "szenvedő fél" mindkét alkalommal a Philadelphia Flyers volt. A győztes vendégcsapat mind az öt gólját más-más játékos szerezte.

Eredmények:

Buffalo Sabres-Minnesota Wild 0-4

Philadelphia Flyers-Arizona Coyotes 4-5

Pittsburgh Penguins-New York Islanders 4-2

Toronto Maple Leafs-Florida Panthers 3-2

Montreal Canadiens-Tampa Bay Lightning 3-1

St. Louis Blues-Detroit Red Wings 1-2 - szétlövés után

Winnipeg Jets-Dallas Stars 4-1

San Jose Sharks-Columbus Blue Jackets 3-1

Los Angeles Kings-Nashville Predators 3-2 - hosszabbítás után

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!