Sport

2016.10.30. 09:20

Tiszavasvári SE: Késve jöttek, pontosan távoztak

Tiszavasvári - A lajosmizseiek jelentős késéssel érkeztek Tiszavasváriba, így egy órás csúszással kezdődött az NB I. B-s férfi bajnoki mérkőzés.

Tiszavasvári - A lajosmizseiek jelentős késéssel érkeztek Tiszavasváriba, így egy órás csúszással kezdődött az NB I. B-s férfi bajnoki mérkőzés.

A hazaiak sportszerűen várakozással ütötték agyon az időt, miközben a vendégeket a jelek szerint nem viselte meg, hogy a tervezettnél többet zötykölődtek a buszon, mert igazolták, nem véletlenül tapadnak az élcsoporthoz. Vagyis késve jöttek, „ két pontosan” távoztak. Az első félidőben Tóth Máté védéseivel tartotta felszínen a Vasvárit, amely a szünet bennmaradt az öltözőben. Pillanatok alatt négy gólra hizlalta a különbséget a Mizse, ami gyakorlatilag megpecsételte a vendéglátók sorsát.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I B.. férfi

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Mizse KC 21–26 (9–11)

Tiszavasvári, 450 néző, v.: Babicz G., Haskó T.

Tiszavasvári: Tóth M. – Benyusz K. 5, Feind Z. 1, Dancs M. 5, Nagy Á., Csontos M. 6, Mezei L. Csere: Boczák K. (kapus), Kovács L., Kiss K., Mucza N., Dobos B. 2, Zsigmond G. 1, Veres I. 1, Nácsa B., Balázs M. Játékos-edző: Türk Ferenc.

Kiállítások: 4, illetve 12 perc. Hétméteresek: 1/0, illetve 4/4. Junior: 34–31.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!