Sport

2016.11.13. 11:59

Megkérdeztük: Ön hogyan látja az esélyeket a Magyarország–Andorra vb-selejtező előtt?

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 18 órától a pont nélküli, sereghajtó Andorrát fogadja a 2018-as világbajnokság európai selejtezősorozatában.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 18 órától a pont nélküli, sereghajtó Andorrát fogadja a 2018-as világbajnokság európai selejtezősorozatában.

Kiss János szerint nem lehet kérdés, hogy nyerünk-e. – Egyszerűen jobbak vagyunk, és 3–0-ra győzünk!

Román Zoltánné az Eb-n is szorított a magyarokért. – Nem ismerem Andorrát, de bízom Bernd Storck munkájában, egy 1–0-ra jók lehetünk.

Görög Kálmán Zsigmond töredelmesen bevallotta, hogy nincs tisztában az erőviszonyokkal. – Engem a labdarúgás nem érdekel, dunsztom sincs, hogy mi lesz az eredmény. Szívesebben járok inkább horgászni.

Földi János képben van, viszont nem optimista: – Dzsudzsák Balázs góljával vezetünk, de a vendégek kiegyenlítenek, így aztán szerintem 1–1 lesz a végeredmény.

Tóth Tímea ingerküszöbét sem éri el a sportág. – Nem szoktam nézni a futballt. Egyébként pedig a milliárdokat értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni. Nem stadionok kellenek, hanem fejlett kórházak!

Hajdu József szerint egyértelmű a magyarok várható győzelme. – Nehéz meccs lesz, mert beállnak védekezni az andorraiak. Ha a középpályásaink és a csatáraink tökéletesen játszanak, akár többgólos is lehet a sikerünk.

- KM-LTL -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!