Sport

2016.11.12. 20:50

Tiszavasvári SE - Duplán keserű lett a vége

Tiszavasvári - Nem csupán a vereség, Feind Zoltán fejsérülése miatt is rosszul járt a Tiszavasvári.

Tiszavasvári - Nem csupán a vereség, Feind Zoltán fejsérülése miatt is rosszul járt a Tiszavasvári.

Nem sikerült. Ezúttal sem. Holott, ha valamikor, a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapatának a közvetlen riválisnak számító Balassagyarmat ellen roppant mód fontos lett volna a kedvező eredmény kicsikarása. A szabolcsiak azonban vereséget szenvedtek, így egyre inkább leszakadnak a tabellán, másként fogalmazva a kiesőzónában ragadtak. Pedig nagyon jól kezdtek a vendégek, a harci tűz magasra csapott, emígyen a 23. percig vezettek. Aztán... A lendület lankadásával megváltozott a meccs koreográfiája is, olyannyira, hogy még a szünet előtt fordított a házigazda. Sőt, innentől kézben tartota a mérkőzést, a második félidőben már nem adott esélyt a látogatóknak, akiken a kapus, Tóth Máté bravúrjai sem segítettek. Ráadásul a parázs küzdelem közben Feind Zoltán fejsérülést szenvedett a találkozó hajrában, hogy a befejezés végképp keserű legyen.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I. B. férfi

Balassagyarmat–Tiszavasvári SE-QUICK 2000 28–23 (15–14)

Balassagyarmat, 200 néző, v.: Ágnecz T., Sípos O.

Tiszavasvári: Boczák K. – Király D., Benyusz K. 5, Dobos B., Dancs M. 5, Csontos M. 2, Mezei L. Csere: Bagi I., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Kiss K., Mucza N., Nagy Á. 5/3, Zsigmond G. 4, Feind Z. 2, Teleki L. Játékos-edző: Türk Ferenc.

Kiállítások: 10, ileltve 10 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 4/3. Junior: 34–41.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!