Sport

2017.02.04. 11:06

Szépen csillog a bronz is…

Nyírtelek - Három győzelmet arattak és két vereséget szenvedtek – kupával tértek haza!

Nyírtelek - Három győzelmet arattak és két vereséget szenvedtek – kupával tértek haza!

A Nyírteleki Sport Egyesület U9-es csapata január végén részt vett a Filo SE szervezte tornán, Nyíregyházán, ahol öt egyesület hat csapata mutatta meg, hogy a Bozsik-programon kötött barátságok, kapcsolatok milyen jól működnek egyénileg, házon belül is. A házigazda csapata mellett a Grund FC Oros 2 csapata, Gávavencsellő, Apagy és Nyírtelek vett részt a fedett műfüves tornán. A 2008, illetve a 2009-es születésű gyermekeink 3 győzelmet arattak és 2 vereséget szenvedtek. Csapaton belül a gólkirályunk, Kovács Szabolcs Roland 7 gólt szerzett!

A körmérkőzések végén a 3. helyezettnek járó kupával tértek haza a fiúk. A házigazda elismerésül csapatonként egy-egy óriáspizzára látta vendégül őket. A jutalomebéd elfogyasztása után fáradtan, de büszkén távoztunk, és csillogó szemmel mesélték a gyerekek a szüleiknek az átélt, feledhetetlen élményeket. Köszönjük a FILO SE-nek a meghívást, a Nyírteleki Sport Egyesületnek pedig a szereplési lehetőséget.

- Mokánszki Ágnes, koordinátor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!