Sport

2017.02.13. 10:11

Ott folytathatják, ahol abbahagyták

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Sportcentrum KA kadett korcsoportos fiú kosárlabda-csapata sikerrel vette a keresztjáték párharcát, így visszakerült a legjobb 16 közé.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Sportcentrum KA kadett korcsoportos fiú kosárlabda-csapata sikerrel vette a keresztjáték párharcát, így visszakerült a legjobb 16 közé.

Nem adott esélyt a Megyeri Tigriseknek a visszavágón a Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiúcsapata arra, hogy ledolgozza a hazai pályán összeszedett kétpontos hátrányát. A sportcentrumosok remekül kezdték a meccset, 15–3-ra húztak el az elején, majd a második félidőben már tartósan húsz pont felett volt a különbség, így Boczkó Ádám edző a kulcsembereket is tudta picit pihentetni.

Mindez azt jelenti, hogy az NYSC KA csapata visszajutott korosztálya legjobb 16 csapata közé, ahol az alsóházi rájátszásban küzdhet tovább az országos döntőért, illetve azért, hogy jó ellenfelekkel szemben fejlődjenek tovább a játékosai.

Kedden Székesfehérváron, a Dávid Kornál Akadémia vendégeként a juniorok (U18) is megkezdik szereplésüket a felsőházi rájátszásban, ők négy győzelmet és két vereséget vittek magukkal a folytatásra, ahol egyértelmű cél az országos döntős szereplés kiharcolása.

Kadettbajnokság (U16)

Fiú, keresztjáték a 16 közé jutásért, visszavágó

Nyíregyházi Sportcentrum KA–Újpest-Megyeri Tigrisek 79–58 (19–8, 21–17, 17–16, 22–17)

NYSC KA: Bíró B. 11, Kurucz 18/6, Bodnár B. 11, Nagy D. 7/3, Bolden 18. Csere: Hengsperger 8/3, Papik 2, Szalmási 2, Bogár P., Horváth P. 2. Edző: Boczkó Ádám.

Továbbjutott: Nyíregyházi Sportcentrum KA, kettős győzelemmel (149–126)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!