Sport

2017.03.12. 19:44

Nagy csatában maradtak alul

Tiszavasvári - A Tiszavasvári szoros csatára késztette az Ózdot.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári szoros csatára késztette az Ózdot.

A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata az ózdi összecsapás első félidejében mindvégig tapadt ellenfelére. Boczák Kornál kimagasló teljesítményt nyújtott a kapuban, a szünet után azonban megtört a vendégek a lendülete. A 45. percben 27–19-re vezetett már a házigazda, elúszni látszott a hajó. Ugyanakkor a szabolcsiak nem adtál fel, olyannyira nem, hogy egy 7–1-es szériával két gólra csökkentették hátrányukat. Sőt, a hajrában többször lehetőségük adódott még szorosabbá tenni a meccset, de nem tudtak élni az eséllyel. A hazaiak időntúli hétméteressel alakították ki a végeredményt, mindazonáltal ez azon idegbeli meccsek egyike volt, amelyen nagyot küzdött a Vasvári. KM

Kézilabda: NB I B., férfi

Ózd–Tiszavasvári SE-Quick 2000 32–29 (14–13)

Ózd, 400 néző, v.: Asztalos G., Bárkányi G.

Tiszavasvári: Boczák K. – Benyusz K. 1, Dancs M. 6, Dobos B. 7, Kiss K. 1, Kovács Á. 3, Mezei L. 2. Csere: Tóth M., Bagi I. (kapusok), Kovács L., Csontos M., Nagy Á, 5/5, Feind Z. 4, Balázs M., Gazdag R. Edző: Molnár Ferenc. Kiállítások: 10, illetve 10 perc. Hétméteresek: 4/4, illetve 7/5. Junior: 43–32.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!