Sport

2017.04.06. 11:51

15 diákcsapat félpályás tornája Záhonyban

Kisvárda, Záhony - A napokban a határvárosban rendezték meg a középiskolás labdarúgócsapatok 18. Félpályás Kandó Kupáját.

Kisvárda, Záhony - A napokban a határvárosban rendezték meg a középiskolás labdarúgócsapatok 18. Félpályás Kandó Kupáját.

A Kisvárdai SZC Kandó K. Szakgináziuma és Dr. Béres J. Kollégiuma által a hagyományos diákhét alkalmából meghirdetett tornára idén 15 csapat fogadta el az invitálást, mintegy 200 sportolóval. A határon túlról, a Felvidékről a Királyhelmeci Gimnázium csapata immár harmadízben jött el a rendezvényre. A csapatok az első körben három csoportba sorolva mérkőztek, majd a csoportok azonos helyezettjei játszottak további helyosztó mérkőzéseket. A találkozókat hivatalos játékvezetők vezették. A tornán a fair play szellemében játszottak jó színvonalú mérkőzéseket a résztvevők. A mérkőzések szüneteiben a tanulók és a tanárok közötti beszélgetésekkel a sportkapcsolatok tovább mélyültek. A tornát ezúttal a Kisvárdai SZC II. Rákóczi F. Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nyerte meg a kisvárdai Bessenyei Gy. Gimnázium és a házigazdák gárdája előtt. Az eredményhirdetésen minden csapat a fényképével ellátott oklevelet kapott, az I-III. helyezettek pedig érem és kupa díjazásban részesültek. Mák Attila (Bessenyei Gy. Gimn.) személyében különdíjat kapott a legjobb kapus, továbbá Jánvári Dániel (II. Rákóczi F. Szakgimn.), a legtechnikásabb játékos és a gólkirály, Dzserenga József (Királyhelmec). A torna végén minden résztvevőt szabolcsi töltött káposztával vendégeltek meg a házigazdák. serleget.

- Katona Dávid -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!