Sport

2017.04.14. 10:49

Erre talán még Gacsaj Pesta is feltámadna

Mátészalka - Bajnoki címet ünnepelhet a Mátészalka, ha szombaton hazai pályán nyer a Böszörmény ellen.

Mátészalka - Bajnoki címet ünnepelhet a Mátészalka, ha szombaton hazai pályán nyer a Böszörmény ellen.

A nóta szerint Mátészalka gyászban van, Gacsaj Pesta halva van. Nos, szombaton (kezdés: 16 óra) éppen az ellenkezője történhet meg: bajnoki címet ünnepelhet a város, mégpedig az NB II-es női kézilabdacsapat jóvoltából. Vakarcs Krisztina együttese ugyanis - előrehozott mérkőzésen - a Hajdúböszörménnyel gyürkőzik, amely pillanatnyilag második a tabellán. Vagyis az öt pont előnnyel az élen menetelő szatmáriak legfőbb ellenlábasa. Ráadásul az egyetlen, négy fordulóval a befejezés előtt más már nem hozzá sem szagolhat ehhez a történethez.

Könnyen kisakkozható, amennyiben a Szalka nyer, bearanyozza a szezont, előnye behozhatatlan lesz. S miért ne győzne? Elvégre tizennyolc eddigi fellépése közül csupán egyetlen egyet, ősszel a Kölcsey DSE-Nyíregyháza otthonában bukott el. Egyébiránt vereség esetén sincs nagy gáz, csak éppenséggel akkor nem hazai pályán dáridózhat az MMTK, ugyanis az aktuális évadban? utoljára játszik saját otthonában - három idegenbeli túrával zárja szereplését.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!