Sport

2017.04.09. 19:58

Nyírbátori FC - Félidei parádé

Nyírbátor - A második játékrészben kerekedett ellenfele fölé az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Nyírbátor - A második játékrészben kerekedett ellenfele fölé az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Kótics Sándor törzsszurkoló ötvenedik születésnapjára kapott kezdőrúgása után indult a nyírbátori NB III-as mérkőzés, amelynek első félidejében többet birtokolta a labdát a hazai csapat, és ezt a 7:1-es szögletarány is fémjelezte.

Nem is kezdődhetett volna jobban a második félidő a hazai csapat számára, hiszen még az első percben Terdik Zsolt harcossága eredményeként Roszel Róbert került ziccerbe, és nem hibázott. Támadásban maradt az NYFC, és jött is az újabb gól: Terdik mintaszerű indításával a leshatárról induló Hornyák Marcell lőtte ki az alsó sarkot. Enyhe hazai fölénnyel és mezőnyjátékkal teltek a percek, mígnem a zárás előtt nem sokkal Hornyák-Lakatos László-Hornyák összjáték után utóbbi védhetetlenül fejelt a bal felső sarokba.

Összességében parádés második félidei játékkal magabiztos, megérdemelt bátori siker született.

Nyírbátori FC–Diósgyőr II 3–0 (0–0)

Nyírbátor, 400 néző, v.: Csontos.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Benkő B., Kornutjak, Bagi Á., Terdik, Reznek (Lakatos L., 70.), Müller Zs., Illés Gy. (Mankó, 81.), Roszel (Bernáth M., 87.), Hornyák M. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Diósgyőr II: Bukrán – Bodnár D., Ivánka, Szalóczy, Boros G., Kitl M. (Szabó I B., a szünetben), Kádas (Szabó II B., 69.), Dausvili, Nemes M. (Kitl K., 87.), Lőrincz P., Mikolka. Edző: Sütő Szilárd.

Gól: Roszel (46.), Hornyák M. (54. és 88.). Jó: Benkő B., Kornutjak, Müller Zs., Illés Gy., Terdik, Hornyák M., illetve Bukrán, Bodnár D., Kitl M.(Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Profi módon futballoztak játékosaim, ezt a sorozatot a bajnokság végéig szeretnénk folytatni.

Sütő Szilárd: – A játék minden elemében jobb volt a Nyírbátor, győzelme teljesen megérdemelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!