Sport

2017.04.27. 09:20

Nyíregyházi Sportcentrum KA - Már az elődöntőben, tét a csoportelsőség

Nyíregyháza - Második mérkőzését is megnyerte a junior fiú kosárlabdázók országos bajnoki döntőjében a Nyíregyházi Sportcentrum KA.

Nyíregyháza - Második mérkőzését is megnyerte a junior fiú kosárlabdázók országos bajnoki döntőjében a Nyíregyházi Sportcentrum KA.

Második győzelmét nagy különbséggel szerezte meg a Nyíregyházi Sportcentrum KA junior fiú kosárlabda-csapata, amely a debreceni országos döntőben szerepel. A Szombathely ellen görcs nélkül, felszabadultan játszottak a sportcentrumosok, és e fölényes győzelmet eredményezett.

Mivel a nyíregyháziak mellett a Budapesti Honvéd is két győzelemmel rendelkezik a csoportjában két forduló után, ezért eldőlt, hogy ez a két csapat már bejutott az elődöntőbe. Kettejük csütörtökön 15 órakor kezdődő mérkőzésének a csoportelsőség lesz a tétje.

Országos fiú juniorbajnokság (U18)

Csoportmérkőzések, B csoport, 2. forduló

Nyíregyházi Sportcentrum KA–Szombathelyi SI 96–64 (26–15, 26–14, 24–26, 20–9)

NYSC KA: Vaskó 20/12, Demeter Á. 12/9, Fazekas Cs. 10/6, Mokánszki 21/3, Farkas D. 20. Csere: Sitku M. 4, Pollák B. 7/3, Bolden 2, Lakatos B., Pálosi, Kánya, Kurucz Á. Edző: Pethő Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!