Sport

2017.05.17. 17:29

A kisvarsányi iskolások szépen szerepeltek a diákolimpia megyei döntőjében

Nagyvarsány, Nyíregyháza - Szép eredményeket értek el a nagyvarsányi Református Általános Iskola tanulói a Nyíregyházán megrendezett Kis Iskolák diákolimpiai versenyének megyei döntőjében atlétika sportágban.

Nagyvarsány, Nyíregyháza - Szép eredményeket értek el a nagyvarsányi Református Általános Iskola tanulói a Nyíregyházán megrendezett Kis Iskolák diákolimpiai versenyének megyei döntőjében atlétika sportágban. Első helyen végzett,így a dobogó legfelső fokára állhatott fel Kiss Alexandra (III. korcsoport, 600m-es síkfutás).

A többieknek sem kell szégyenkezniük mert Papp Máté (III.kcsp.600m) az 5. helyen futott be a célba, Kiss Levente (IV.kcsp.800m) a kilencedik, míg Lakatos Edvin (III.kcsp.600m) a tizedik helyen végzett.

Kiss Alexandra megyei diákolimpiai bajnokként júniusban a Miskolcon megrendezendő országos döntőben képviseli iskoláját és megyéjét.

Felkészítő tanáruk: Dr. Pintye Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!