Sport

2017.05.30. 13:19

Élménypróba futás közben

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Tigers játékosai alkotta sorfalon is át kell jutni az indulóknak.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Tigers játékosai alkotta sorfalon is át kell jutni az indulóknak.

Fuss három kilométert, közben mászd meg többek között a gumitornyot, küzdd le a gerenda gondokat, tempós kúszással juss el addig, hogy a tisztes lisztes helytállást is teljesítsd, kötél idegekkel verekedd át magad a következő akadályig, ahol szeretettel fogadnak, ám mégsem lesz egyszerű átjutnod a sorfalon...

És ez csupán egy rövid ízelítő mindabból, amit az I. Decathlon Élménypróba ígér mindazoknak, akik június 10-én 9 órától az Erdei tornapályán elrajtolva teljesítik a 10 akadállyal nehezített 3 kilométeres futást.

– Különleges, ám mindenkinek megoldható, a futás lendületét megtörő feladatokat találtunk ki – nyugtatott meg mindenkit az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón Pokrovenszki Gergely. Az egyedülálló sportrendezvény célja, hogy egy „szimpla” futásnál többet adjanak, legyen benne játék, kihívás, élmény, az egyéni indulók mellett a cégek csoportjainak, baráti társasoknak pedig csapatépítő tréning is.

– A Sóstói erdőben kialakított pályán az akadályokon túl színes programok is várják az érdeklődőket – tette hozzá Helebrand Enikő, a szervezőbizottság egyik vezetője. – A nagy érdeklődésre tekintettel az online nevezési lehetőséget (elmenyproba.hu) június 7-éig meghosszabbították. A nevezési díj 1000 forint, de a helyszínen is lehet regisztrálni, akkor már 1500 forintért. Kiderült, a célba érkezők ajándékcsomagot és tombolát kap, értékes nyeremények várnak mindenkire. Az első 400 nevező 1000 forintos vásárlási utalványt kap a rendezvény névadójának köszönhetően. Ami fontos, az élménypróbára csak 18 év felettiek nevezhetnek.

– Örömmel csatlakoztunk a különleges és ötletes sportrendezvényhez – erősítette meg Mucsi Gergely, hogy a Decathlon és a sport neve már összeforrt. A nyíregyházi áruház igazgatója bízik benne, hogy a jövőre is szponzorai lehetnek a rendezvénynek, amely hagyományt teremt a jövő héten szombaton Nyíregyházán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!