Sport

2017.06.09. 09:09

A bajnoki cím a tét Kótajban és Apagyon

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály tavaszi nyitányán elhalasztott 16. forduló mérkőzéseit pótolják a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály tavaszi nyitányán elhalasztott 16. forduló mérkőzéseit pótolják a hét végén.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 16. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Diamit-csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.

Vasárnap

Apagy (6.)–Újfehértó (2.): – A mi szemszögünkből természetesen az lenne az igazán üdvözítő, ha a hazaiak nyernének. Tudom, hogy az Újfehértó jó erőkből áll, de a tavaszi teljesítmény alapján biztos vagyok abban, hogy az Apagy győzelemre fog törekedni.

Ramocsaháza (15.)–Tiszadob (16.): – Alsóházi rangadó, amelyen hazai győzelmet tippelek.

Rohod (14.)–Gávavencsellő (9.): – Mindkét csapat hullámzóan teljesített tavasszal, ezért háromesélyes a mérkőzés.

Terem (13.)–Nyírlugos (7.) : – Erről csak röviden annyit: Lugos jelenlegi formáját tekintve nyerhet.

Levelek (5.)–Nagykálló (4.): – Ha a Levelek hazai pályán szépen akar búcsúzni közönségétől, akkor le kell gyűrni a tavasz sikercsapatát.

Kállósemjén (10.)–Geszteréd (12.): – Hazai győzelem.

Nyíribrony (11.)–Encsencs (8.): – A pillanatnyi forma dönt ezen a mérkőzésen.

Kótaj (1.)–Kemecse (3.): – Számunkra nem létezik más eredmény ezen a mérkőzésen, mint a győzelem. Saját kezünkben van a sorsunk és ezt ki akarjuk használni a kótaji katlanban. Játékosaim teljesen fel vannak készítve arra, hogy kiszolgáljuk közönségünket.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Kálmándi Bertalan, az Őr edzője.

Vasárnap

Kék (6.)–Dombrád (1.): – Először is gratulálok a Dombrádnak a bajnoki cím megszerzéséhez! A meccsről annyit, a vendégek Záhonyban botlottak, de most győzelemmel búcsúznak.

Pátroha (10.)–Fényeslitke (9.): - Sajnos, mindkét csapattól kikaptunk... A Pátrohát jelenleg jobbnak gondolom, talán egyes. (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Nyírkarász (3.)–Újdombrád (15.): – Sajnálom az Újdombrádot, jobb sorsra érdemes csapat, de attól tartok, Karászban sem terem számára babér.

Demecser (5.)–Ladányi TC (8.): – Ha mindkét csapat összeszedi magát, jó meccset játszhatnak. A hazai pálya előnye mindenképpen a Demecser mellett szól.

Tiszaszentmárton (14.)–Záhony (7.): – A Záhony idegenben is jól játszik, a pálya viszont megnehezítheti a dolgát. Ettől függetlenül a zászló a vendégeknek áll.

Tiszakanyár (2.)–Nyírmada (4.): – A Kanyár jobban szerepel, hazai sikert sejtek,

Őr (12.)–Vaja (13.): – Sajnos, a tavaszi szezonban mindkét csapat gyengélkedett. Bízom a fiúkban, hogy hazai pályán hozzuk ezt a meccset, de erre csak akkor van igazán esélyünk, ha mindenki oda teszi magát. Mert nem lesz könnyű feladatunk, hisz ez rangadó a javából.

Szabadnapos: Ajak.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Fekete Sándor, a Tyukod játékos-edzője.

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Nábrád (12.): – A döntetlen mindkét csapat számára elfogadható eredmény.

Nyírcsaholy (7.)–Csenger (2.): – A csengeri csapat elkapta a fonalat a tavaszi évadban, egy gólos vendégsiker.

Beregdaróc (13.)–Milota (8.): – A vendégek jobb erőkből állnak jelenleg, így milotai sikert tippelek.

Nagydobos (16.)–Tarpa (11.): – A Dobosnak fel van adva a lecke, sokat kellene korrepetálni, ha a bajnokcsapattal szemben akarja kiharcolni a bennmaradást. Csodák azonban mindig történhetnek.

Szatmárcseke (9.)–(Csengersima (11.): – A már-már barátságos mérkőzésen a felszabadultan játszó vendégek megszerezhetik mindhárom pontot.

Vámosoroszi (4.)–Mérk-Vállaj (3.): – A Vámosoroszi kicsit elfáradt mostanában, de otthon így is célratörő futballt játszik, azonban a vendégek borsot törhetnek az orra alá.

Kölcse (5.)–Tisztaberek (6.): – Háromesélyes mérkőzés, talán a hazai pálya előnye dönthet.

Tyukod (15.)–Tiszakóród (10.): – Saját kezünkben a sorsunk, egy pont elegendő, hogy elkerüljük a kiesést, de azért a tyukodi szív azt mondatja velem, nem döntetlenre játszunk! Érzek annyi erőt a fiúkban, hogy megnyerjük a mérkőzést. De utána minden tekintetben rendezni kell a sorainkat, hogy ne kerüljünk hasonló helyzetbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!