Sport

2017.06.02. 13:11

Búcsú a katlantól - "Itt most már focizni kell az életben maradáshoz!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 30. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 30. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Képíró Dániel, a Terem elnöke.

Szombat. Újfehértó (2.)–Ramocsaháza (15.): – Az Újfehértónak céljai eléréshez ezt a mérkőzést be kell húzni. De mindig a kötelező feladat a legnehezebb.

Kemecse (3.)–Levelek (5.): – Érzésem szerint hazai győzelem születik.

Tiszadob (16.)–Nyíribrony (11.): – Az Ibrony lelkes csapat, ugyanakkor Tiszadobon nehéz dolga lesz.

Vasárnap. Encsencs (9.)–Rohod (14.): – Nyerjen a jobb. Kívánom, hogy Szilágyi Gabi barátom tegye szorosabbá góllövőlistát!

Nagykálló (4.)–Apagy (6.): – Kiélezett mérkőzést várok, amelyen tényleg bármi megtörténhet.

Geszteréd (12.)–Nyírlugos (7.): – Úgy gondolom, nem megbántva a hazaiakat, ezúttal nem terem számukra babér.

Gávanecsellő (10.)–Kállósemjén (8.): – Döntetlen lehet.

Kótaj (1.)–Terem (13.): – Bajnokesélyes csapathoz látogatunk, célunk a tisztes helytállás.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Csoma Dezső, az Ajak edzője.

Vasárnap. Pátroha (10.)–Kék (6.): – A pátrohai csapata érzésem szerint nyerni fog. (A mérkőzést Gégényben rendezik, kezdés: 15)

Záhony (8.)–Dombrád (1.): – Két jó csapat mérkőzése. A Záhony nagyon jól szerepel tavasszal, a Dombrád nem véletlenül nyert bajnokságot – ikszre tippelek.

Ladányi TC (7.)–Nyírkarász (3.): – Dudás Zoliék idegenben is győzhetnek. De nem lesz könnyű, az biztos.

Fényeslitke (9.)–Őr (12.): – A hazai pálya előnye dönthet.

Vaja (13.)–Tiszakanyár (2.): – A Kanyár nagyon összeszedett csapat, amely most is esélyesebb.

Újdombrád (15.)–Tiszaszentmárton (14.): – A vendégek ügyes játékosokkal rendelkeznek, nem lepne meg, ha megszereznék a három pontot.

Ajak (11.)–Demecser (5.): – Mondhatom, jól ment a csapatnak tavasszal, hazai pályán nyerni szeretnénk és kiszolgálni a közönséget.

Szabadnapos: Nyírmada.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője.

Péntek (kezdés: 19). Tarpa (1.)–Tisztaberek (6.): – Gratulálok a tarpaiaknak a teljesen megérdemelt bajnoki címhez. A múlt heti kiállítások most valószínűleg visszaütnek, vagy talán még erőt is adhatnak a vendégeknek, de a bajnokcsapat győzelemmel búcsúzik közönségétől.

Szombat. Nábrád (11.)–Nyírcsaholy (8.): – Nábrádon mindenki bent akar maradni, ez látszik a hozzáálláson, a Csaholy sazámára tét nélküli meccsen hazai győzelmet várok.

Csengersima (14.)–Tyukod (15.): – Itt most már focizni kell az életben maradáshoz! A hazaiakat lelkesebbnek, egységesebbnek érzem, a tyukodiak elfogytak a végére.

Csenger (2.)–Beregdaróc (12.): – A Daróc jobb csapat annál, mint azt a tabellán elfoglalt helyezése mutatja. De a csengeriek bebiztosítják az ezüstérmet.

Milota (9.)–Nagydobos (16.): – A milotai gárda óriási lendületbe jött a végére, ellentétben a vendégekkel, sajnálom, de nyer a házigazda.

Vámosoroszi (5.)–Kölcse (4.): – Mindkét csapat jó formában van, szoros meccsen az egyéni képességek döntenek.

Vasárnap. Tiszakóród (10.)–Nyírmeggyes (13.): – A meggyesiek számára nagyon fontos volt a múlt heti győzelem, és ha az eredmények úgy alakulnak, még pontot sem kell szerezniük a hazai pályán remekül futballozó kóródiaktól. De fognak!

Mérk-Vállaj (3.)–Szatmárcseke (7.): – Hetekkel ezelőtt azt kértem a srácoktól, az utolsó fordulóra utazzunk el egy tét nélküli meccsre Orosziba, csak úgy, mint turisták. Megnézzük a település nevezetességeit, aztán megünepeljük a harmadik hely megszerzését. De ehhez most győzni kell, egy egységes, jó csapat ellen. Nyomasztja a „fiaimat”, hogy tizenhárom hazai meccset nyertünk zsinórban, ugyanakkor személy szerint én is győzelemmel szeretnék búcsúzni attól a katlantól, amelyhez oly sok nagy csata emléke fűz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!